Ham Ham de toamna

This slideshow requires JavaScript.

Ham Ham de toamna

Ham-Ham by Laura Bucur intampina sezonul de toamna-iarna 2011-2012, cu noi ciorapi pictati manual, meniti ca prin motivele si coloritul lor sa alunge morozitatea zilelor ploioase, asemenea unui pumn de vitamine fashion servite inca de la primul contact cu dressing-ul in toiul diminetii.

Pentru toamna aceasta, Ham-Ham by Laura Bucur propune doua modele de ciorapi pictati manual, care poarta denumiri sugestive: RAIN si FLOWER.

Ciorapii RAIN sfideaza parca prin grafica si colorit anotimpul capricios, dovedindu-si atat utilitatea practica, cat si latura estetica. Doua pasari dornice de vorba, cu penajul creionat in tonuri de mov si albastru inchis, se adapostesc sub umbrela Ham-Ham cu opalma mai sus de glezna. In discutia lor aprinsa nu par a fi deranjate nici de norii care se aduna deasupra genunchilor, nici pe picurii de ploaie care se preling pe gambe sau de fulgerele amenintatoare.

FLOWER reprezinta o declaratie de stil pentru orice femeie care cauta in toiul iernii, acele specii de flori rare, care salasluiesc in tinuturi neatinse de prezenta umana si care se imprietenesc foarte repede cu neaua care le inconjoara. Din zona gleznelor, pleaca tulpina cea fina, care urca serpuitor pana inspre genunchi, pentru a dezvalui petalele de un roz aprins.

Ciorapii RAIN corespund marilor S, M, L si sunt disponibili in doua variante cromatice (maro si verde) la pretul de 80 lei. Ciorapii FLOWER (marimile S, M, L) sunt disponibili doar in varianta culoarea piciorului, la pretul de 60 lei.

Fiecare pereche de dresuri este pictata cu vopsea speciala pentru textile si rezista la multiple spalari, daca sunt respectate anumite conditii: spalat de mana cu apa calduta spre rece.

Cele doua modele de ciorapi pictati manual din colectia toamna-iarna 2011-2012 Ham-Ham by Laura Bucur pot fi comandati pe adresa de mail hamham@laurabucur.ro sau la numarul de telefon 0752. 591. 252.

Site web Ham-Ham by Laura Bucur: http://www.laurabucur.ro/ham-ham/

One thought on “Ham Ham de toamna

  1. Pingback: Multumesc celor care au scris frumos despre HamHam |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s